3D-animationsfilm

Kun din fantasi sætter grænser for, hvad du kan fortælle.

Traditionel videoproduktion kan rigtig meget, men dér, hvor man skal helt ind tæt på og forstå, hvad en maskindel gør, eller hvis man gerne vil fra det ydre rum til havets bund, eller rejse frem eller tilbage i tiden – der er 3D-animation det ideelle valg.
Vi er førende indenfor animation/animering, og vi har kompetencerne i orden og en portfolio, der beviser det.

Zoom Film producerer alt fra flotte fotorealistiske 3D-film til tegnefilm i både 2D og 3D. Begge stilarter er utroligt velegnede til at fortælle en historie på den fede måde!

Time to Market
Fordi 3D-animation kan virkeliggøre det uvirkelige, kan det drastisk forkorte et produkts “Time to Market” (TTM), da man med scener og visualiseringer virkelig effektivt kan kommunikere, hvad produktet kan, allerede før det er færdigudviklet.
Således kan salgsarbejdet allerede gå i gang længe før det endelige produkt bliver klar til levering.

Mange investorer har brug for at forstå et produkt til fulde, før de investerer, og her er en 3D-animation uvurderlig – især, hvis det er et teknisk svært produkt.
Med 3D animationer kan det lade sig gøre at forklare komplicerede produkter, så det bliver nemt at forstå på meget kort tid.

Kombination af video og 3D-animation
Vi laver mange film, der er ren animation, men vi specialiserer os i at blande traditionel video (live action) med animation.
Det kan skabe en imponerende effekt, når seerens forventninger til det virkelige bliver brudt med det uvirkelige.
Eksempelvis har vi modelleret og animeret en virksomheds direktør til at gå igennem virkelige optagelser af virksomhedens kontorer og produktionshaller.

Vi kan også give en virksomhed et futuristisk twist ved at animere en række hologrammer, som dine ansatte kan interagere med i en mødesituation.

Med film kan man nedbryde sprogbarrierer, så ens budskab har meget lettere ved at gøre sig internationalt.

Vil du høre mere om, hvad animation kan gøre for din virksomhed? Så tag kontakt til os, og lad os tage en uforpligtende snak.

Chat

Skal vi tage en snak om 3D animationsfilm til din virksomhed?

Udfyld formularen og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.  Kontakt Zoom Film

  Telefon: 27 15 00 07
  E-mail: info@zoom-film.dk

  Kon

  Nogle af fordelene ved 3D-animationsfilm

  Et 100% kontrollerbart miljø

  En stilren eller anonym baggrund kan gøre en verden til forskel for dit produkt. Med 3D animation kan du nemt undgå støj og uvæsentlige detaljer ved at strømline konteksten og det miljø, dine produkter sættes i. Herved skøjter vi hen over planlægning af de forskellige lokationer, man normalt skal tage højde i en filmproduktion. Når vi først har opbygget et miljø, der er fuldstændigt støv-, skramme- og støjfrit, og er i tråd med virksomhedens overordende design guide, kan rummet videreføres til fremtidige filmprojekter.

  Ressourcesparende

  Sammenlignet med filmoptagelser er 3D animation i mange tilfælde tidbesparende. I et animeret univers kan vi nemmere tilføje elementer eller fjerne deltajer efter vi har filmet. Det redder os for mange arbejdstimer, ved at vi kke skal optage nye scener med hele vores kamera-setup. Vi kan redigere store som små deltajler. Det kan f.eks. være vægge i en scene, der skygger for kameravinklen eller løbende produktforbedringer, der skal tilføjes til en 3D model.

  Det visuelle udtryk

  3D Animation er et effektiv redskab til at formidle og illustrere funktioner. Men vi tager også værktøjet i brug af rent æstetiske årsager, hvor det blandt andet kan bidrage med et sømløst udseende til produkter, animeret i fotorealistisk stil. Vi hjælper vores kunder med at få skabt et look og et univers at præsentere både produkter og brand i.

  Styre lyskilder

  For den gode filmoplevelse er placeringen af lyskilder og lyskvaliteten altafgørende. I et animeret miljø er det muligt at kontrollere lyssætningen ned til mindste detalje. Der kan øge mængden af lyskilder, og placeringen af lyset kan tilpasses den enkelte scene og efterbehandles. Noget der er væsentligt nemmere end lyssætningen og forberedelserne ved optagelser.

  Produkter behøver ikke eksistere

  Dit produkt behøver faktisk ikke at eksistere (endnu), for at indgå i en film. Vi kan skabe en fotorealistisk 3d model af dit produkt, før det er produceret eller tilføje produktforbedringer, som endnu ikke er implementeret fysisk.

  Blinde vikler & lukkede systemer

  Animationer er et helt uundværlige, når vi skal visualisere lukkede systemer og ufremkommelige miljøer, hvor et kamera umuligt kan nå ind. Med 3D animation kan vi helt uproblematisk vise, hvad der sker i rørsystemer, og fremhæve skjulte genstande i maskiner og andre produkter.

  Se eksempler på 3D-animationsfilm