Foto

Skil dig ud med spændende, informative og relevante billeder

Et godt billede betyder alt, når du skal formidle et budskab. Det gælder uanset, om billedet skal bruges i en brochure, et katalog, på din webside eller på andre platforme.

Hos Zoom Film har vi altid haft et kamera i hænderne, så billedsprog er vores modersmål. Om du søger produkt-, portræt- eller eventfotografi m.fl. så taler vi det flydende.

Det altafgørende produktfoto
Når du går på markedet med et produkt, er det super vigtigt, at din markedsføring tager afsæt i nogle knivskarpe og informative fotos. I vores moderne studie kan vi skabe de perfekte billeder af dine produkter og emballager.

Men hvad hvis jeg søger lidt ekstra?
Så svarer vi prompte: “3D-fotos!”. Vi kan skabe hvad som helst i 3D – alt fra bleer til ventiler. Vi kan skabe et miljø, hvor vi fuldt ud styrer rummet, lyset og kameraet, så vi ender med de perfekte fotos hver gang. 3D-fotos egner sig særligt godt til produktfotos, da vi har fuld kontrol, og fx kan se dit produkt i et tværsnit, så al teknologien bliver synlig.
Vores 3D-artister kan tage alt fra et højhus til en mikrochip ind i ’3D-maskinen’ og skabe realistiske renderinger af netop dit produkt. Vi kan endda lave en interaktiv udgave, så dine kunder kan hive og dreje i dit produkt og få en endnu bedre forståelse af dit produkt.

På land og i luften
Se din virksomhed eller lokalområde fra luften og oplev et nyt perspektiv på det du kender. Med dronebilleder- og video kan du give dine kunder et nyt indblik i din virksomhed, samt vise, hvor meget I har udbygget over tid.

Skal vi forevige noget for dig med et (3D-) kamera? Måske trænger din virksomhed til friske fotos af medarbejderne. Lad os hjælpe dig på vej med de perfekte højkvalitetsbilleder til din markedsføring – uanset om det er af dine bygninger, produktionen, medarbejder, produkter eller noget helt andet.

Chat

Skal vi tage en snak om professionelle billeder til din virksomhed?

Udfyld formularen og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.    Kontakt Zoom Film

    Telefon: 27 15 00 07
    E-mail: info@zoom-film.dk

    Fotos

    Se eksempler på stillbilleder