Profilfilm

Vis verden hvem I er med en profilfilm

Showcase det bedste fra din virksomhed med en professionel profilfilm, der visuelt fortæller dine potentielle kunder, hvad din virksomhed tilbyder.

En profilfilm, også kendt som en firmavideo, brandingfilm eller præsentationsfilm, er den bedste måde at fremvise din virksomhed, jeres kerneværdier og mennesker.

Vi stiller skarpt på din virksomheds kernehistorie, og udvikler i samarbejde med dig den historie, der bedst rammer din målgruppe med det helt rigtige budskab.

Vi tegner et storyboard af filmens forløb, så du kan følge med i hele processen, så jeres værdier, miljø og indsatser med digitalisering og teknologi fortælles rigtigt.

Zoom Film bringer Hollywood til din virksomhed med det bedste udstyr (herunder optagelser med droner), de mest innovative teknikker og dygtigste filmfolk. Med Zoom Film får du kagen med både flødeskum og krymmel, og ikke en tør sandkage, som hos andre.

Hvad koster en profilfilm?
Zoom Film har ambitioner med alle vores filmprojekter, og vi elsker, når vores kunder matcher og udfordrer vores ambitioner. Prisen på en video kan variere meget afhængigt af historien og kundens ønsker.

Skal der animeres 3D-scener? Skal din virksomheds direktør animeres, når han går igennem produktionshallen? Eller skal vores filmfotograf aflægge jer et besøg og fange jeres essens?

Vi er eksperter på alle prisniveauer, og vi hjælper dig med at gøre din filmdrøm til virkelighed.

Tag kontakt og så tager vi en uforbindende samtale og leverer et prisoverslag.

Chat

Skal vi tage en snak om en profilfilm til din virksomhed?

Udfyld formularen og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.    Kontakt Zoom Film

    Telefon: 27 15 00 07
    E-mail: info@zoom-film.dk

    Profilfilm

    Se eksempler på Profilfilm