VELKOMMEN TIL ZOOM FILM

Hos Zoom Film er vi et hold af kompetente folk, som alle har en baggrund inden for film, billeder, animation, musik eller reklameindustrien. Vi producerer bl.a. high end film/video, 3D animationer, motion graphics, VFX, visualiseringer, VR, musik, livestreaming, stillbilleder og storytelling på et højt niveau. Dette er lige fra produktfilm, profilfilm og corporate film til montagefilm og instruktionsfilm.

Vi elsker vores kunders succeshistorier, og et samarbejde med Zoom Film skaber resultater. Derfor har vi også mange tilbagevendende glade kunder.

About_image1
Bagom1
Bagom2
Bagom3

Mange års professionel erfaring 

Hos Zoom Film er vi dybt passionerede, når det drejer sig om billeder, film og storytelling, hvilket også er nødvendigt for at opnå gode resultater.

Vores erfarne inhouse specialister håndterer alle aspekter i et film- eller animationsprojekt, og det er lige fra udstyr, location, filmstudie, skuespillere/statister, makeupartister og teknikken til det endelige resultat.

Vi er garant for et tæt og dedikeret samarbejde og professionel håndtering. Vi sørger for, at vi sammen kommer i mål med et filmprojekt, som i er tilfredse med. 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med dit næste filmprojekt – vi giver også gerne inspiration, hvis der er brug for det. Hos os er intet umuligt og det næstbedste er ikke godt nok. 

Bagom1
Bagom2
Bagom3

"Gennem hele processen er vi blevet mødt med kreativitet, forståelse og en unik evne til at sætte sig ind i vores virksomhed og de budskaber vi ønsker at kommunikere.

Alle medarbejdere hos Zoom film er imødekommende og lyttende samt rigtig gode til at instruere, så de medvirkende følte sig trygge i optagelserne."

- Tibnor

”Med Zoom Film har vi oplevet en yderst professionel tilgang til opgaven fra start til slut, samt fået god sparring hele vejen igennem processen. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og ikke mindst med det færdige produkt.”

- Eltronic Fueltech

"Flere har spurgt os, hvem der producerede vores jubilæumsfilm, det gør Zoom Film i Sønderborg.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger (vi får ikke engang provision;-) )"

- Meldgaard

"Tak til teamet hos Zoom film for jeres indsats, fleksibilitet og selve produktet. Kan kun anbefale andre at få lavet en animationsfilm og at gøre det sammen med Jer!"

- Zirocco

"Zoom Film har lavet materiale af meget høj kvalitet.

De har hjulpet os igennem hele processen fra start til slut, og kommet med ideer vi ikke selv ville have tænkt på."

- Gram & Juhl

”Vi er utrolig tilfredse med vores E-coat profilfilm, som er lavet i samarbejde med Zoom Film. Processen har været rigtig positiv – både med kreative input, god dialog og en god stemning.”

- Aabo Ideal