VELKOMMEN TIL ZOOM FILM

Hos Zoom Film er vi et hold af kompetente folk, som alle har en baggrund inden for film, billeder, animation, musik eller reklameindustrien. Vi producerer bl.a. high end film/video, 3D animationer, motion graphics, VFX, visualiseringer, VR, musik, livestreaming, stillbilleder og storytelling på et højt niveau. Dette er lige fra produktfilm, profilfilm og corporate film til montagefilm og instruktionsfilm.

Vi elsker vores kunders succeshistorier, og et samarbejde med Zoom Film skaber resultater. Derfor har vi også mange tilbagevendende glade kunder.

About_image1
Motion Graphic
Bagom2
Dsc02798

Mange års professionel erfaring 

Hos Zoom Film er vi dybt passionerede, når det drejer sig om billeder, film og storytelling, hvilket også er nødvendigt for at opnå gode resultater.

Vores erfarne inhouse specialister håndterer alle aspekter i et film- eller animationsprojekt, og det er lige fra udstyr, location, filmstudie, skuespillere/statister, makeupartister og teknikken til det endelige resultat.

Vi er garant for et tæt og dedikeret samarbejde og professionel håndtering. Vi sørger for, at vi sammen kommer i mål med et filmprojekt, som i er tilfredse med. 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med dit næste filmprojekt – vi giver også gerne inspiration, hvis der er brug for det. Hos os er intet umuligt og det næstbedste er ikke godt nok.