Livestreaming

Skab opmærksomhed og giv dit event et længere liv med livestreaming

Livestreaming er en effektiv måde at kommunikere øjeblikkeligt med din målgruppe, om det så er internt eller eksternt. Skal I kommunikere, hvordan virksomheden klarede sig det forgangne år eller afholde paneldebatter, koncerter eller produktlanceringer? Så får produktet en særlig følelse af at være direkte – der er mere på spil, og eventet føles større, når man ved, at det man ser er live.

Vores lydafdeling sørger for professionel lyd også til større koncerter og events. Vi kan sørge for god lyd og flot film uanset størrelsen på eventet uanset, og om det er et symfoniorkester, et rockband eller en konference.

Det er muligt skalere størrelsen på produktionen efter ønske. Vi producerer livestreams med alt fra 1 kamera til det helt store setup.

Vi gemmer dog også livestreamen, og det gør, at du kan eftersende dele eller hele eventet til de deltagende og andre interessenter, så eventet får et længere liv, selv efter det er slut. Det gør også, at du står med et velproduceret videoprodukt, det øjeblik eventet er færdigt.

En livestream muliggør også, at langt flere mennesker kan se indholdet, end hvis man absolut skal være tilstede. Det er en kæmpe fordel at kunne distribuere et event online, hvis man har flere afdelinger og især, hvis det er på tværs af landegrænser.

Hvis du vil udvide og forevige øjeblikket med livestreaming af dine events, så har Zoom Film erfaringen og udstyret til at gøre dit event til en live-succes. Kontakt os her og lad os tale om, hvordan dit event kan gå online.

Chat

Skal vi tage en snak om en livestreaming til din virksomhed?

Udfyld formularen og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.    Kontakt Zoom Film

    Telefon: 27 15 00 07
    E-mail: info@zoom-film.dk

    Livestreaming af koncert