Motion graphics

“Show it – don’t tell it” – er en hovedsætning inden for filmproduktion. Få steder kommer sætningen mere til sin ret, end inden for motion graphics.

Gode motion graphics formår at gøre det komplekse letforståeligt, det ukonkrete konkret og gør de tørre tal til visuelle vidunderligheder. Og det hele på kort tid.
Det kan for mange være en kamp at holde fokus til præsentationen af den nye vækststrategi, de nye interne GDPR-regler eller endnu en produktlancering. Motion Graphics kan både fortælle den relevante information, men også gøre formidlingen lettere.

Motion graphics-videoer gør ofte brug af en speak, der kan understøtte det visuelle. Vi er 100-meter mestre i speak og har bred erfaring med nogle af de bedste speakere, både her til lands og internationalt. Det er naturligvis muligt at få tilsendt prøver på speaken, før du forpligter dig.

Da motion graphics, eller animeret grafik, kan fortælle rigtig meget på kort tid, og fordi mange scroller på sociale medier uden lyd, er det en stilart, der er som skræddersyet til SoMe. Det bliver lettere at fange brugernes opmærksomhed med en velvalgt grafik, der fortæller noget relevant.

Er du blevet nysgerrig på, hvad motion graphics kan gøre for dig og din virksomhed, så kontakt os og lad os få en snak om mulighederne. Vi kvitterer altid gerne med et uforpligtende tilbud.

Chat

Skal vi tage en snak om motion graphics til din virksomhed?

Udfyld formularen og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.    Kontakt Zoom Film

    Telefon: 27 15 00 07
    E-mail: info@zoom-film.dk

    Motion Graphic

    Se eksempler på motion graphics