Reklamefilm

Skab opmærksomhed og brand jer professionelt med reklamefilm

En reklamefilm skaber en historie om din virksomhed, som brander den og sætter den i et lækkert lys. Det er de indre billeder, som din målgruppe danner hver gang, de hører din virksomheds navn.

Der er ingen tvivl om, at et professionelt visuelt udtryk giver din virksomhed et ordentligt løft og kan være en meget vigtig grundsten i din virksomheds markedsføring.

Du kan bruge en reklamefilm de fleste steder – deriblandt YouTube, på TV, hjemmesider, i biografer og på sociale medier. Med andre ord – lige dér, hvor dine kunder/målgruppe befinder sig.

En reklamefilm er essentiel ifm. med salg af produkter, ydelser eller oplevelser samt rekrutteringskampagner.

Hos Zoom Film får du tryghed i at vide, at din virksomheds brand er i sikre og erfarne hænder. Vi har lavet professionelle reklamefilm i over et årti og har hjulpet alt fra små familiedrevne virksomheder til de største i landet – alt fra supermarkeder og industrien til vindmøllegiganter og elitesportsklubber.

Vi kender til alle ‘do’s and don’ts’ ved professionelle og effektive reklamefilm og kan også rådgive om formater, versioneringer mm.

Før vi tænder kameraet eller animerer den første karakter, finder vi i fællesskab frem til dine vigtigste pointer, samt den bedste måde at formidle dem på. Hvad bliver filmens highlights eller ‘hero skud’, som vi kalder dem? Dér, hvor seeren overgiver sig og taber kæben. Vi er skarpe på konceptet og koger historien ned til en bouillonterning. Vi har et topprofessionelt storyboard-setup, som hjælper dig igennem hele projektet og giver dig god ro i maven.

This speaks to me
Vi hjælper med speak i høj kvalitet, uanset hvilket sprog din virksomhed ønsker, det bliver lyden af din virksomhed. Professionel speak kan fortælle din historie mere koncist, hvis man bruger speaken rigtigt.

Vi er 100-meter mestre i speak, og har bred erfaring med nogle af de bedste voice over-artister både her til lands og internationalt. Det er naturligvis muligt at få tilsendt prøver på speaken, før du forpligter dig.

Når vi filmer en reklamefilm, så gør vi det med “high end” lyssetup, kameraudstyr og droner. Vi ved, hvordan man skaber et filmisk look og har styr på, hvordan seerens nysgerrighed bevares i hele filmen.

Skal vi skabe din virksomheds historie? Så kontakt os og få en snak om din reklamefilm. Når vi kender lidt mere til dine ønsker og behov, kvitterer vi gerne med et uforpligtende tilbud.

Chat

Skal vi tage en snak om en reklamefilm til din virksomhed?

Udfyld formularen og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.    Kontakt Zoom Film

    Telefon: 27 15 00 07
    E-mail: info@zoom-film.dk

    Kamera med optik

    Se eksempler på reklamefilm